Register

A password will be e-mailed to you.

Pred nejakým časom sme sa oficiálne dozvedeli o príchode reamku Resident Evil 3, v ktorom nám po krku pôjde legendárny druh Tyranta menom Nemesis. Oznámená bola i zberateľská edícia, no pôvodné informácie neobsahovali žiadnu zmienku o dostupnosti v Európe. Tomu je však koniec, nakoľko Capcom oficiálne potvrdil predaj zberateľskej edície v Európe a rovno spustil aj predobjednávky.

Zberateľská edícia Resident Evil 3 však bude kusovo veľmi limitovaná, čoho dôkazom je okamžité pozastavenie predobjednávok v mnohých zahraničných obchodoch, takže ak sa zberateľka objaví v našich končinách a budete o ňu mať záujem, neváhajte. Aby ste však nekupovali mačku vo vreci, poďme si prejsť obsah samotnej Collector’s Edition.

V prvom rade to bude zberateľský box, v ktorom následne nájdete samotnú hru. Tu môže ihneď dôjsť k prvému sklamaniu, nakoľko hra bude v štandardnej krabičke a nie v prémiovejšom steelbooku. Okrem titulu dostanete aj plagát, na ktorom je mapa Racoon City, artbook a narozdiel od zberateľky v Amerike bude v balení soundtrack vo fyzickej podobe. Highlightom celej zberateľskej edície je, samozrejme, soška, pričom voľba padla na hlavnú hrdinku hry Jill Valentine. Je trochu škoda, že soška nezobrazuje ako Jill, tak aj Nemesis v nejakom súboji, no nemožno mať všetko, že?

Resident Evil 3 Collector’s Edition (EU verzia)

Ak by vás zaujímalo, koľko za tento “špás” zaplatíte, tak informácia z obchodu programingshop.sk hovorí o 199,99 €. Zatiaľ ide o jediný obchod v našich končinách, ktorý Collector’s Edition Resident Evil 3 ponúka a pravdepodobne to tak aj zostane. Ak teda máte záujem, viete kam zamieriť. V obchode je však obrázok americkej verzie tejto zberateľky, a tak sa nenechajte pomýliť, vyššie priložený obrázok, ktorý Capcom spolu s tlačovou správou zaslal pre európske médiá, je ten správny. Na samotný záver iba pripomíname, že remake Resident Evil 3 dorazí 3. apríla tohto roku pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroje: tlačová správa, progamingshop.sk

Komentuj!