Register

A password will be e-mailed to you.

Maxime Béland, ktorý okrem iného produkoval aj tri časti série Far Cry, a dohliadal i na značku Splinter Cell, sa vrátil do Ubisoftu. Odtiaľ totiž odišiel do Epic Games pred vyše rokom.

Maxime Béland zastával post kreatívneho producenta pre posledné dva Splinter Cell hry. Conviction a Blacklist teda má aj na svojom tričku. Rovnako tak svietia v jeho životopise Far Cry 4, Far Cry Primal a Far Cry 5. Na začiatku minulého roku však Ubisoft opustil a prešiel ku konkurencii od Epicu. No zdá sa, že Ubisoft pripravuje projekt, kde by Béland našiel svoje uplatnenie. Hovorí sa totiž o novom dieli Splinter Cell.

Už minulý rok prenikli na verejnosť informácie od Juliana Geringhtyho, ktorý ešte v máji potvrdil práce na novom dieli tejto značky. Avšak neskôr táto informácia bola dementovaná s tým, že šlo o žart. Lenže aj Gamestop následne potvrdil informácie o tom, že nový príprastok do tejto série sa naozaj chystá. Ubisoft Spain neskôr naznačil niečo podobné nepriamym tweetom: “You must understand the darkness to face them.” No je pravdou, že prešlo už dosť času a kde nič, tu nič. Ubisoft zatiaľ nič oficiálne nepotvrdil, skôr vyvracia tieto fámy. No práve príchod Maxima by mohol značiť opak. Alebo pôjde o nový Far Cry? To však nezmení nič na fakte, že spomínané sú stále iba v produkčnej fáze. Pred koncom vývoja by totiž k takejto zásadnej zmene zrejme nedošlo.

Komentuj!