Register

A password will be e-mailed to you.

Január roku 2020 si asi mnoho hráčov bude pamätať ako mesiac odkladov. K hrám ako Cyberpunk 2077, Marvel’s Iron Man VR, remaku Final Fantasy VII a Marvel’s Avengers sa najnovšie pridáva aj počin o poľského Techlandu – Dying Light 2. Narozdiel od ostatných zmienených hier však nateraz nevieme, kedy hra vyjde.

Všetky vymenované hry síce poskytol menší, či väčší odklad na neskôr, avšak každý jeden titul dostal náhradný dátum vydania. V prípade Dying Light 2 to však neplatí, hra totiž bola odložená na neurčito. Pokračovanie parkourovej horovej akcie je bezpochyby ambiciózny projekt a očakávania fanúšikov sú po kvalitnej prvej časti a jej rozšírení nemalé, no opakované odklady určite nebudú vzbudzovať dôveru v úspech finálneho produktu.

Autori v odkaze pre fanúšikov píšu, že vzhľadom k tomu, že Dying Light 2 je doposiaľ najambicióznejší projekt Techlandu a vývojári chcú fanúšikom dodať titul, ktorý splní všetko, čo bolo sľúbené, bude nutné vývoj hry predĺžiť. Je otázne, čo presne autorom aktuálne sťažuje naplnenie ich vízie o finálnom produkte, no na novinky ohľadom hry a pokroku pri vývoji si budeme musieť ešte počkať.

Dying Light 2 je aktuálne v pláne pre PC, PlayStation 4 a Xbox One, no vzhľadom na odklad je možné, že hra zamieri už aj na konzoly budúcej generácie, keďže ich príchod je naplánovaný na záver tohto roku. Akonáhle budeme vedieť viac, budeme vás informovať.

Zdroj: Twitter Dying Light

Komentuj!