Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce už klopú na dvere a preto sa ani nemôžeme čudovať, že platforma Steam spustila svoj očakávaný zimný výpredaj. Áno, jedná sa práve o každoročné masívne zľavy, kedy sú častokrát hity daného, prípadne predošlého, roka k získaniu za bagateľ. Ani tento rok však Gabe Newell nezabúda na rôzne sprievodné akcie, ktorú sú súčasťou zimného zlacňovania. Čo si pre nás majitelia Steamu pripravili tentokrát? 

Podobné články sú už menšou tradíciou, takže vás zrejme neprekvapí, že začneme s menovaním atraktívnych zliav. Bez nejakých okolkov možno ísť priamo na vec a preto upozorňujeme na Dark Souls III, ktoré sa radí ku klenotom akčného RPG žánru, v ktorom všetky mechaniky hrajú ako dokonalé husle. Ak máte chuť si v tomto zimnom období zvýšiť teplotu poriadne náročnou záležitosťou, môžete získať Deluxe edíciu spolu so všetkými rozšíreniami za 21,24 €, keďže sa kolekcia dočkala 75% zlacnenia. Pri štúdiu FromSoftware ešte na chvíľu zostaneme, keďže sa hra roku podľa Game Awards, teda Sekiro: Shadows Die Twice, dočkala 35% zľavy a je k dispozícii za 38,99 €. Teraz trošku z iného súdka, ktorý však nie je o nič menej náročný. Vizuálne podmanivý, hudobne takmer perfektný a adrenalínovou akciou a skákaním pretkaný Hollow Knight, ktorý sa považuje za indie klenot tohto desaťročia je pri 50% zľave k získaniu za 7,49 €.

Poďme sa však pozrieť na menší retro kútik. Dvojica Max Payne a pokračovanie The Fall of Max Payne, ktoré sú označované za dokonalých reprezentantov noir akcií od Remedy Entertainment, sú k zakúpeniu za 4,49 €, nakoľko sa balíček dočkal 70% zľavy. Ikonický druhý DOOM, ktorý je oceňovaný nálepkou najlepšia strieľačka všetkých čias, sa dočkal 70% zľavy a tým pádom môže byť váš za 1,49 €. Nakoniec spomenieme špecifickú záležitosť s názvom Darkest Dungeon, pričom sa jedná o hardcore dungeon crawler, ktorý sa dočkal 70% zľavy. Jeho kúpa vás momentálne vyjde na 6,89 €. A v prípade, že by ste mali náladu na niekoľko psychedelických výjavov, odporúčame brutálnu top down akciu Hotline Miami 2. Pri 75% zľave môže byť vaša za 3,74 €.

Steam však každoročne prichádza aj s niekoľkými sprievodnými akciami. Napríklad teraz môžete hlasovať o celkových víťazoch Steam Awards 2019. Z najúspešnejších hier pôvodného hlasovania sa totiž vybrali finalisti a vy si môžete zvoliť favorita. Okrem toho sme sa ako hráči dočkali špeciálnej zimnej súťaže, v rámci ktorej získavame žetóny. Tie následne možno využiť na zakúpenie zľavy, pozadí profilu, prípadne limitovaných odznakov. Vzácne žetóny sa dajú získavať plnením niekoľkých úloh alebo utratením 1,10 € na vašom Steam profile. Samozrejme, momentálne sa na komunitnom trhu objavili kartičky Steam Awards a za tie si môžete pre zmenu vytvoriť ďalší odznak pre hráčsky profil. Tak čo, už viete, ktoré hry si kúpite? Pokojne sa podeľte o svoje úlovky prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!