Register

A password will be e-mailed to you.

BioShock sa po kratšej odmlke znova vráti na herné obrazovky. Za týmto účelom sa sformovalo aj nové štúdio, pričom značka bude stále zastrešená štúdiom 2K. Čo presnejšie vieme o pripravovanej hre?

Vydávateľ 2K oznámil sformovanie nového štúdia Cloud Chanber, ktoré vzkriesi značku BioShock. Informácie o príprave nového titulu z tohoto univerza presakovali na povrch už minulý rok, kedy sa pod krycím nazvom Parkside začali práce na novej hre. Že produkcia naberá na obrátkach, naznačujú aj otvorené pozície do štúdia.

O hre samotnej však vieme veľmi málo. Vyzerá to, že momentálne ukončuje prípravnú fázu a chystá sa do samotná tvorba. Šéfom vývoja sa stáva Kelley Gilmore, ktorý má pod palcom aj štúdio. Tá má skúsenosti aj z Firaxis Games a zrejme sa stane jednou z prvých žien na podobnej pozícii. Ostatní členovia štúdia zase pracovali podľa dostupných informácií na predošlých dieloch série BioShock, takže kvalita by mala byť teoreticky zaručená.  No hra bude podľa všetkého vo vývoji niekoľko rokov a na ďalšie novinky si teda ešte nejaký čas počkáme.

Komentuj!