Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál GOG.com je známy svojim tradičným uvoľňovaním rôznych hier zdarma. Aj tento rok to, napriek tomu, že v tomto ohľade znateľne poľavil, nebolo inak. Tentokrát, koncom roka sa správcovia GOGu rozhodli, spolu so štandardnými zimnými zľavami, uvoľniť aj pozoruhodný titul Wasteland 2.

Wasteland 2 je pokračovaním pôvodného izometrického RPG Wasteland vydaného roku 1988 kultovým štúdiom Interplay Productions a ktorý je považovaný za predchodcu legendárnych post-apokalyptických RPG Fallout a Fallout 2. Na oboch prvých Falloutoch pracoval aj Brian Fargo, ktorý sa po dlhej odmlke vrátil, aby priniesol znova dobrodružstvo umiestnené do zničenej Ameriky. V nej vládnu najrôznejší mutanti, zlodeji, náboženskí fanatici, či dokonca kanibali, alebo roboti a iný “výkvet” spoločnosti. Vaša partia sa skladá so štyroch postáv, ktoré si môžete buď z predpripravených charakterov, alebo si môžete vytvoriť od základov, podľa vlastného uváženia. Táto štvorica sa vydáva na dlhú cestu po štáte Arizona, kde sa nachádza niekoľko usadlostí, základne banditov, väzenie, Indiánske osady a rôzne ďalšie miesta.

Wasteland 2: Director’s Cut – Digital Classic Edition, ktorý je teraz k dispozícii, je vynovenou verziou z roku 2015 a je postavený na novšom engine Unity 5 a má vylepšenú grafiku a celkové rozhranie spolu s novými dialógmi.

GOG spolu s uvoľnením Wastelandu 2 zadarmo spustil ďalší veľký zimný výpredaj, ktorý potrvá až do 2. januára a niektoré zľavy dosahujú až 95%, pričom v zľave je viac ako 2500 hier. Z tejto ponuky vás môžeme upozorniť napríklad na Ultimate RED Collection, ktorý za 87,77 € ponúkne Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, Thronebreaker: The Witcher Tales, The Witcher 2: Assassins Of Kings – Enhanced Edition, The Witcher: Enhanced Edition a The Witcher Adventure Game. Zľavy sú napríklad aj na GreedFall, ktorý aktuálne stojí 37.49 €, Frostpunk (33.89 €), Stellaris (10.09 €) alebo Homeworld: Remastered Collection za 06.39 €.

 

Komentuj!