Register

A password will be e-mailed to you.

Staršia, ale stále kvalitná nezávislá hra Jotun je na Epic Games Store po krátky čas dostupná úplne zadarmo, nepremeškajte teda príležitosť a aktivujte si ju na vybraných stránkach čím najskôr.

Jotun je fantasy akčná adventúra v štýle série The Legend of Zelda či Shadow of the Colossus. Pozorní čitatelia iste odhalili jej zasadenie už z titulného obrázku. Tvorcovia sa rozhodli pre nordickú mytológiu a postupne svoj vývojový progres zaznamenávali aj na vlastnom blogu, kde sa dočítate viacero zaujímavých informácií. Hlavná hrdinka Thora sa ocitá v posmrtnom živote a pred vstupom do Valhaly sa musí ešte raz pustiť do boja. Tentokrát však bude bojovať proti rôznym mýtickým bytostiam. Hra sa zameriava hlavne na exploráciu a riešenie rôznych hádaniek a po stránke súbojov sa sústreďuje predovšetkým na bossfighty.

Túto ručne kreslenú akčnú hru majú na svedomí kanadskí vývojári zo štúdia Thunder Lotus Games. Po úspechu na Kickstarteri si hra neskôr odbila premiéru v roku 2015 na Steame. Neskôr sa však v špeciálne označenej Valhalla Edition pozrela aj na PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Wii U a Switch. O túto edíciu zároveň neboli ochudobnení ani PC hráči a práve pre PC platí táto dočasná akcia. Ak máte záujem o titul Jotun: Vallhalla Edition, môžete ho zadarmo získať až do 12. decembra 2019 na spomenutom Epic Games Store. Ak to stihnete v uvedenom termíne, hra vám zostane navždy vo vašej hernej knižnici.

Komentuj!