Register

A password will be e-mailed to you.

Steam už spustil svoj výpredaj, rovnako i Epic Games Store. Ani GOG.com nechce oproti nim zaostať a preto spúšťa vlastné zľavy v rámci Black Friday. Čo všetko si môžete momentálne zakúpiť? 

Začnime rovno s vymenovávaním a spomeňme niekoľko atraktívnych ponúk. Klasická platformová kolekcia Jazz Jackrabbit Collection, ktorú ocenia najmä nostalgickí hráči, je aktuálne k dispozícii za 0,89 €, keďže sa počin dočkal až 90% zľavy. Ďalej tu máme animovanú verziu Dark Souls, ktorá však svojou obtiažnosťou nič neodpúšťa, teda Cuphead, ktorá sa dočkala 25% zľavy a získate ju za 14,99 €. Bravúrne RPG s ťahovými súbojmi, pútavými príbehmi, plnohodnotnými questami a aj v dnešnej dobe slušnou vizuálnou stránkou, Star Wars: Knights of the Old Republic, ktorý vyvíjal Bioware za svojej zlatej éry, sa dočkalo 65% zľavy, takže si ho zaobstaráte za 3,19 €.

Opomenúť by sme zrejme nemali ani nemenej kvalitné pokračovanie s podtitulom The Sith Lords. To síce zmenilo vývojársky tím, avšak prác sa chopil Obsidian Entertainment, takže možno hovoriť o dôstojnom pokračovaní. Je naň pritom aplikovaná rovnaká zľavy, čiže počin je k dispozícii za 3,19 €. Nakoniec tu máme pre milovníkov old school FPS akcií titul Crysis, ktorý patril vo svojej dobe k vizuálnej špičke. Dostať ho aktuálne môžete za 4,59 €, keďže zvýhodnenie sa vyšplhalo až na 75%. S vaším výberom by ste každopádne nemali dlho otáľať, keďže celkovo je v ponuke až 2000 hier, avšak tento ošiaľ potrvá len do 3. decembra 2019, čo znamená, že by ste si prípadnú kúpu mali rýchlo premyslieť.

Komentuj!