Register

A password will be e-mailed to you.

V decembri si budú môcť majitelia predplatného Xbox Live Gold vychutnávať ďalšie štyri tituly. Poďme sa teda spolu pozrieť na to, čo nám Microsoft naservíruje pod vianočný stromček.

Na Xbox One to bude v prvom rade kartový roguelite titul s názvom Insane Robots, v ktorom budú proti sebe bojovať, ako inak, roboti. Ďalšou hrou určenou na túto konzolu bude stratégia Jurassic World Evolution, kde sa na fiktívnom súostroví Los Cinco Muertes podujmete vybudovať ten najlepší zvierací park, ktorého hlavnou atrakciou budú dinosauri.

Na Xbox 360 a Xbox One sa vžijete do roly kovboja Woodieho, ktorý musí spoločne s ďalšími hračkami v titule Toy Story 3: The Video Game čeliť faktu, že ich majiteľ Andy už nie je malým dieťaťom. Pokiaľ ste videli filmovú predlohu, budete mať jasno, akými cestičkami sa bude uberať herná adaptácia. No a záver je tu i vydarená metroidvania Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, kde sa chopíte rovno trojice postáv, ktoré si prešli desivým osudom. Aj táto hra bude dostupná na platformách Xbox 360 a Xbox One.

Komentuj!