Register

A password will be e-mailed to you.

Oficiálny Black Friday je už takmer tu a Steam so svojimi zľavami nechce zostať pozadu. Preto spúšťa oficiálny jesenný výpredaj a prichádza hneď s niekoľkými atraktívnymi ponukami. Aké zaujímavé hry si môžete momentálne za zvýhodnenú cenovku? 

Začneme horúcou novinkou a preto spomenieme akčnú novinku od štúdia The Coalition s názvom Gears 5. V prípade, že hľadáte brutálnu third person akciu, ktorá vám ponúka obrovské zbrane na ničenie nepriateľských tiel, špičkové vizuálne spracovanie a v neposlednom rade parádne audio, novinku z tohto roku môžete pri 50% zľave získať za 34,99 €. Opomenúť by sme nemali ani Code Vein, variáciu štúdia Bandai Namco na populárny Dark Souls koncept. Bojový titul s anime spracovaním dopadol vo svete obstojne a chvále sa nevyhol ani v našej recenzii. Súbojovo orientovaný počin si môžete vďaka 30% zľave zakúpiť za 34,99 €. Z podobného súdka tu je i Sekiro: Shadows Die Twice, samurajský hardcore počin priamo od From Software. K hráčskej komunite sa dostal na začiatku tohto roku a momentálne dokonca svojou mocnou katanou bojuje o titul hry roka v The Game Awards. Sekiro je aktuálne k dispozícii pri 35% zľave za 38,99 €.

Najnovší prírastok do série Mortal Kombat s poradovou číslovkou 11 sa rovnako dočkal solídnej zľavy, rovno 50% a v klasickej edícii si ho zakúpite za 29,99 €. Pokiaľ ste fanúšikmi efektných demolačných derby so slušným jazdným modelom a detailnou deštruckiou, vašej pozornosti by nemal uniknúť počin Wreckfest. Ten sa dočkal až 60% zvýhodnenia a zakúpiť ho možno za 15,99 €. Náš výber zakončíme nestarnúcou klasikou spoločnosti Valve. K dispozícii je totiž kompilácia hier Portal a Portal 2, kde možno hovoriť o výborných logických záležitostiach, ktoré poriadne preverie vaše mozgové závity. Astronomické 93% zvýhodenie vám umožní získať obe hry za sumu 1,22 €.

Na úplný záver upozorňujeme, že výpredaje potrvajú až do 3. decembra 2019. Určite však nezabúdajte na to, že ešte v ten istý mesiac nás čaká vianočné šialenstvo, kedy nebude núdza o ďalšie atraktívne ponuky. Takže v prípade, že sa vami vyhliadnutá hra neoctila v zľavách, môže sa tak stať neskôr v decembri.

Komentuj!