Register

A password will be e-mailed to you.

Oficiálny Black Friday sa pomaly blíži, čo v praxi znamená, že množstvo digitálnych platforiem spustí svoje výpredaje. Epic Games Store na nič nečaká a pre hráčov si pripravil šialenstvo plné zliav, kedy si môžete uchmatnúť hneď niekoľko zaujímavých kúskov za ešte zaujímavejšiu cenovú ponuku. 

Naša recenzia PC verzie westernového eposu Red Dead Redemption 2 je kvôli rozsiahlosti počinu stále v príprave, výborná novinka, ktorá i napriek technickým problémom dostala na tejto platforme metascore 92%, sa objavila v unikátnej zľave. Titul vyšiel na počítačoch tento mesiac a momentálne ho môžete mať pri 20% zľave za 47,99 €. Rovnako možno spomenúť atraktívnu RPG novinku od prestížneho štúdia Obsidian Entertainment, The Outer Worlds, ktorá sa dočkala až 25% zľavy a science fiction akcia môže byť vaša za 44,99 €. Pre náročnejších hráčov, ktorí hľadajú netradičné zážitky tu máme Ancestors The Humankind Odyssey, kde si naprieč päťdesiatimi hodinami prejdete evolúciou opičieho klanu. V tomto prípade ponúka Epic Games Store zľavu 50%, takže za titul nakoniec zaplatíte 19,99 €.

K dispozícii sú i o niečo staršie, no nemenej atraktívne herné projekty. Tohtoročné Metro Exodus získate pri 50% zľave za 19,99 €. Unikátny Minit, v ktorom hráte vždy 60 sekúnd a vďaka svojmu konceptu a záživnej hrateľnosti získal metascore 79%, môže byť pri 50% zľave váš za 4,99 €. Tom Clancy’s The Division 2 sa môže popýšiť parádnou zľavou 75% a kooperačná akcia je k zakúpeniu za 14,99 €. Ďalší nedávny projekt Ubisoftu, ktorý síce skončil fiaskom, avšak milovníkov militantnej akcie poteší spracovaním bojov, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint za dá zakúpiť za 29,99 €, keďže mu bolo udelené 50% zvýhodnenie. Náš výber by sme mohli zakončiť indie tvorbou, čiže spomenieme hru Inside, ktorá ohúri dejovými cestičkami a kreatívne spracovanou vizuálnou stránkou. Počin štúdia Playdead sa dočkal 66% zvýhodnenie a vyjde vás na iba na 5,43 €, čo je za podobnú hru viac než štedrá ponuka.

Samozrejme, v priebehu týždňa aj ďalšie platformy spustia svoje výpredaje a pokúsime sa vás o všetkých zaujímavých ponukách priebežne informovať. Je pravdepodobné, že kraľovať bude opätovne Steame, avšak to neznamená, že by konkurencia nemohla prísť so skvelými zvýhodneniami.

Komentuj!