Register

A password will be e-mailed to you.

Fargov Wasteland sa preklápa z indie produkcie do mainstreamu. Microsoft rozhodne nechce hrať druhé husle a Wasteland 3 bude medzi jeho rozbehovými značkami. No až o rok. 

X019 priniesla ochutnávku titulu Wasteland 3 v podobe post-apokalyptického ľadom pokrytého Colorada. Trojka chce stavať na základoch svojho predchodcu. Motto sa nesie v duchu zachovania a vylepšovania toho, čo robilo predošlý diel úspešným a Microsoft sa zdá momentálne ako skvelý partner na zastrešenie takéhoto projektu.

V inXile Entertainment sa už pomaly pripravujú na vydanie, no zdá sa, že Wasteland 3 uvidíme najskôr o pol roka. Dátum vydania bol totiž stanovený na 19. máj 2020. Od dvojky sa bude nový prírastok odlišovať už na prvý pohľad. Z vyschnutej púšte sa prenesieme do mínusových teplôt v Colorade, kde nás bude sprevádzať pätica spoločníkov. Skupina okolo našej postavy sa bude snažiť nastoliť poriadok po nukleárnej vojne. Samozrejme, opäť pôjde o oldschool RPG, videné z izometrického pohľadu. Tvorcovia sa budú snažiť zachovať esenciu a nastolenú kvalitu predchodcov, avšak znalosť minulých dielov nebude potrebná. To potvrdzuje aj samotný Brian Fargo. Medzitým si môžeme vychutnávať aspoň krátky trailer, ukazujúci zábery zo samotného hrania.

Komentuj!