Register

A password will be e-mailed to you.

Dlho očakávaný Death Stranding je tu a mnohí hráči už stihli nasať prvé dojmy, väčšina recenzentov už kompletnú hru dohrala, avšak záplava informácii ohľadom mysteriózneho titulu nekončí. Konečne, po mnohých náznakoch a potvrdeniach, si ho totiž môžu predobjednať i počítačoví hráči.

Tieto chýry sa šírili herným svetom už nejakú dobu, no a pár týždňov dozadu samotný majster Hideo Kojima potvrdil, že Death Stranding vyjde na PC počas nadchádzajúceho leta. Netrvalo dlho a Steam sa rozhodol, že hráčom umožní predobjednať očakávanú novinku. Keďže kontroverzná vojna medzi zakúpenými exkluzivitami štúdiom Epic Games stále pokračuje, rozhodne je na mieste klásť si otázku, či sa Death Stranding objaví na dnes už pomerne známom digitálnom obchode s ročným predstihom.

Všetkých vás môžeme upokojiť, pretože Death Stranding je k získaniu i prostredníctvom Steamu a teda sa nemusíte obávať, že by ste museli čakať, kým sa dostane ku kráľovi digitálnej distribúcie. Fixného dátumu sme sa síce stále nedočkali, ale vieme, že cenovka je stanovená na 59,99 € na oboch zmieňovaných platformách. Ak teda Kojimovi veríte, môžete si zaujímavú kombináciu príbehovej narácie, akčných prvkov v hrateľnosti a survival cestovanie naprieč zničeným svetom zakúpiť už dnes. My nakoniec upozorňujeme na našu recenziu, kde bolo počinu udelené priaznivé hodnotenie a teda ak hľadáte verdikt v plnohodnotných kontúrach bez závažných spoilerov, môžete sa pustiť do nadšeného čítania.

Komentuj!