Register

A password will be e-mailed to you.

Kingdom Come: Deliverance, české stredoveké RPG, prerazilo i v zahraničí a to i napriek tomu, že pochádza z relatívne malej krajiny. Tento titul si dokázal vydobyť slušné renomé, pričom sa mu darilo aj komerčne. Na hre pracoval hlavne Daniel Vávra, ktorý nám kedysi priniesol klenot akčných príbehových titulov, prvú Mafiu. A keďže práve tá sa svojho času dočkala bohatej podpory módov, fanúšikovia sa pýtali, či možno niečo podobné očakávať aj v tomto prípade. V podstate bolo iba otázkou času, kedy pribudnú oficiálne módovacie nástroje, no a prosby fanúšikov boli konečne vypočuté. 

Keďže poznáme kreatívnosť fanúšikovskej komunity, môžeme sa domnievať, že Kingdom Come: Deliverance sa rozrastie o poriadnu porciu nového, kvalitného a unikátneho obsahu. I napriek tomu, že podľa recenzií nešlo o počin, ktorý by si mal zahrať každý, toto české RPG si dokázalo nájsť slušný zástup fanúšikov. Nástroje obsahujú takmer všetko, čo je potrebné k vytvoreniu plnohodnotných obsahov. Tvorbu questov, postáv, upravovanie správania sa charakterov, prostredie, modely, či dokonca dialógy. To všetko môžete prispôsobiť svojej vízii a tvoriť tak celé kampane, ktoré budú mať jasný príbeh s úvodom i záverom. Dá sa vlastne predpovedať, že záujem o titul ešte viac stúpne a priláka novú vlnu hráčov, čo teoreticky zvýši predaje projektu od Warhorse Studios.

Samotné štúdio si je vedomé, že práce s komplexnejšími nástrojmi nie sú najjednoduchšie a preto sa rozhodlo vydať video, ktoré sčasti približuje všetko potrebné, aby sa mohli zorientovať i menej skúsení z nás. Nakoniec dodávame, že nástroje si môžete stiahnuť priamo z portálu nexusmods. V prípade, že by ste sa pustili do tvorby niečoho naozaj honosného, pokojne sa neskôr podeľte o svoje výtvory s nami a rozšírte plody vašej dobre odvedenej práce.

Komentuj!