Register

A password will be e-mailed to you.

Sľubovaná aktualizácia Steamu a hlavne knižnice je live. Po dlhej dobe tak Valve konečne mení nielen vzhľad, ale i rozloženie hier, ktoré vlastníte. 

Nová aktualizácia prebiehala betatestom už v septembri tohto roku. Valve sľubuje masívne zlepšenie vašej hernej knižnice. Okrem toho pozornosť bola venovaná aj beta klientovi Remote Play Together.

Z prvotných pozorovaní vyzerá herná knižnica skutočne inak a hlavne prehľadnejšie. Ľahšie si všimnete achievementy, váš čas strávený v hre, ale hlavne možnosť prispôsobenia si rozloženia vašej knižnice. Prehľad sa delí na dve časti. Štandardne máte v ľavom stĺpci menu a pravej časti obrazovky dlaždicovo rozmiestnené vaše tituly. Tie po rozkliknutí zobrazia ďalšie detaily. Ďalším vylepšením prešla sociálna zložka Steamu. Teraz ľahšie uvidíte, čo hrávajú vaši priatelia a ľahšie tiež udržíte krok s udalosťami v hre.

Remote Play Together ostáva v bete. Tá je otvorená pre všetkých, nielen pre užívateľov beta Steam klienta. Remote Play umožňuje hráčom na vzdialených PC hrať lokálny multiplayer až pre 4 hráčov.

Komentuj!