Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to až tak dávno, čo sme vás informovali, že Call of Juarez: Gunslinger dostalo rating pre platformu Nintendo Switch. Nezabudli sme ani dodať, že niečo podobné takmer spravidla predznamenáva vydanie pre danú konzolu. Výnimkou nebol ani tento prípad a preto vieme, kedy sa dočkáme westernovej first person shooter akcie na tomto zariadení. 

Nebudeme chodiť okolo horúcej kaše a rovno vám prezradíme, že inovovaná verzia Call of Juarez: Gunslinger vyjde v priebehu posledných dvoch mesiacov tohto roka. Neprinesie veľké množstvo noviniek, avšak hráči určite privítajú upravené ovládanie, ktoré bolo prispôsobené nemotornejším Joy Conom a zveľadenie niektorých textúr, ktoré by i na handheldovom zariadení mohli pôsobiť značne archaickým dojmom. Zverejnená ukážka láka na pusté prostredie, množstvo zbraní, krvavé súboje na život a na smrť ako aj rôzne vizuálne doplnky, ktoré ozvláštňujú neustály hukot pištolí, sipot hlavní a kmitanie kohútikov strieborných koltov.

Kedy je teda deň D? Call of Juarez: Gunslinger dorazí k hráčom už 10. decembra 2019, teda stihne tohtoročný vianočný trh. Cenovka nebola doposiaľ stanovená, pričom ani nevieme, či máme očakávať fyzickú kópiu hry, keďže podobne inovované projekty sa väčšinou dočkajú výhradne digitálneho vydania. Vzhľadom na kvality pôvodného titulu a možnosti portovania pre Nintendo sa môžeme domnievať, že Gunslinger dopadne i tentokrát veľmi dobre a bude sa môcť pochváliť solídnym hodnotením. Múdrejší však budeme o necelý mesiac a pol.

Komentuj!