Register

A password will be e-mailed to you.

Shroud vlastným menom Micheal Grzsesiek je momentálne jedna z najväčších hviezd na Twitchi. Aj napriek tomu sa rozhodol pripojiť ku konkurencii, na oficiálny kanál Microsoftu s názvom Mixer.

Momentálne nie je úplne jasné prečo Shroud opustil Twitch, na ktorom žal jeden úspech za druhým a pripojil sa na Mixer. Avšak svoj prechod už stihol oznámiť aj vo svojom Tweete, ktorý si môžete prečítať nižšie.

Twitch tak dostáva ďalšiu veľkú ranu, nakoľko Microsoft mu totiž prebral aj najpopulárnejšieho streamera Fortnite Ninju. Hoci Micheal Grzsesiek nie je až takou hviezdou ako Ninja, stále mal pod sebou veľkú základňu fanúšikov Counter Strike: Global-Offensive, Rainbow Six: Siege alebo aj Apex Legends. Celkovo ide o 6,5 milióna followerov, čo ho radilo na druhé miesto popularity na Twitchi.

Jeho nový kanál má už cez 25000 fanúšikov a rýchlo pribúdajú. Shroud sa už pripravuje aj na svoj prvý live stream z novej platformy, kde sa možno dozvieme viac o pozadí tranzície. Iste však za tým bude finančná podpora Microsoftu a nie príliš valný prístup od Twitchu.

Komentuj!