Register

A password will be e-mailed to you.

Už tradične sa ku koncu roku dozvedáme o dátumoch zostávajúcich Steam výpredajov. Kedy sa môžu vaše peňaženky pripraviť na ďalšie masívne zlacňovanie a zvýhodnené cenové ponuky? 

Táto informácia, ktorá unikne vždy pomerne náhodne a neočakávane krátko pred novembrom, funguje ako jednoduchá propagácia výpredajov bez výraznejšej snahy. Únik informácii, respektíve dátumov, každopádne jasne hovorí, že najbližšie nás čaká Halloween a tým pádom zľavy spojené s ním. Zrejme sa primárne dočkáme hororových titulov a pôjde o menší výpredaj, nakoľko Steam mu v minulých obdobiach nevenoval príliš veľkú pozornosť a je teda možné, že prebehne úplne pod vaším radarom. Jeho začiatok je stanovený na 28. október a ukončenie prebehne na 2. novembra 2019.

Nasledovať by mal jesenný výpredaj. Ten začne 26. novembra a ukončený bude 3. decembra 2019, kde opätovne zrejme nepôjde o nič veľké, avšak určite si bude z čoho vyberať. Koniec roka bude tradične najštedrejší, nakoľko prichádza zimný, prípadne ak chcete vianočný, výpredaj, ktorý hráčom ponúka enormné zľavy a hlavne poslednú možnosť zakúpiť mladému hráčovi nejakú tú digitálnu hru ešte pred Štedrým dňom. Podľa všetkého posledný zmienený vypukne 19. decembra 2019 a skončí až 2. januára 2020.

Momentálne netušíme a tým pádom sa ani nemôžeme konkrétne vyjadriť k tomu, či budú niektoré výpredaje sprevádzať i unikátne kartičky, minihry a ďalšie akcie. Minimálne počas Vianoc každopádne očakávame, že si budete môcť v priebehu trvania zliav zakúpiť takúto formu virtuálneho zberateľského predmetu, keďže tých sme sa v predchádzajúcich rokoch dočkali vždy, ale, nemôžeme to prehlásiť s istotou. Zahraničné zdroje upozorňujú aj na to, že niektoré dátumy nemusia byť úplne presné a je na mieste vopred počítať s niekoľkodňovou odchýlkou.

Záverom ešte radi dodáme, že podobne na tom zrejme budú i konkurenčné platformy ako napríklad Origin, či GOG.com. Spomínaní distribútori väčšinou spúšťajú svoje výpredaje len s pár dňovými odstupmi a preto, pokiaľ máte preferovanú platformu, aj na nej sa, pravdepodobne, dočkáte vlastných zliav. Uvidíme ako sa k tomu postaví Epic Games Store, pre ktoré to budú prvé oficiálne Vianoce so skutočným spektrom videohier a zaujímavou ponukou.

Komentuj!