Register

A password will be e-mailed to you.

Horizon Zero Dawn zažal ako exkluzívny titul na PlayStation 4 obrovský úspech. Otvorený futuristický svet, kde ste mohli naraziť ako na ľudí, tak i na robotické monštrá zaujal širokú verejnosť. A hráči si jednoznačne pýtajú pokračovanie.

Už davnejšie sme vás informovali, že holandské štúdio Guerrilla Games údajne pracuje na pokračovaní Horizon Zero Dawn. Nové leaky obsahujú aj mierne spoilery z prvej časti, takže v prípade, že ste ju nehrali a nechcete si pokaziť chuť, radšej prestaňte čítať. Pokračovanie Horizon Zero Dawn by sa malo údajne nazývať Horizon 2: Singularity a opäť v ňom preberieme postavu Aloy, ktorá bude stáť proti ďalšej hrozbe, vrátane vylepšených robotov.

To všetko má doplniť nový engine, vylepšené šplhanie, nová umelá inteligencia, či nový grapling hook. Hlavným nepriateľom má byť kmeň Oshua, ktorý je na tom popredu, čo sa týka technológií a hlavným cieľom Aloy bude získať si na svoju stranu ľudí, ktorí sa postavia tomuto kmeňu a pomôžu jej zlikvidovať ich umelnú inteligenciu nazvanú The Silver One. Horizon 2: Singularity je údajne vo vývoji už od vydania DLC Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds. No a aby sme zodpovedali otázku z nadpisu článku, tak druhý diel by mal skutočne vyjsť exkluzívne na konzoli PlayStation 5.

Komentuj!