Register

A password will be e-mailed to you.

V zahraničí je mesiac október známy aj ako mesiac národného povedomia o bezpečnosti na internete. V rámci toho sa EA rozhodlo odmeniť hráčov, ktorí sa starajú o svoje Origin účty a to tým, že sprístupnia populárny Origin Access Basic úplne zdarma. Stačí vykonať úplne nepatrný úkon a mesačné predplatné je takpovediac vo vrecku. 

Dvojfázové prihlasovanie vo virtuálnom svete, kedy sú heslá kradnuté takmer každú minútu je už akousi samozrejmosťou. Jeho využívanie umožňuje Steam, Uplay, no a v neposlednej rade i Origin. EA od vás teda chce, aby ste si v rámci spomínaného mesiaca aktivovali takéto prihlasovanie, pričom vždy, keď sa budete snažiť pripojiť z nového zariadenia, dostanete SMS, prípadne e-mail. V ňom bude napísaný kód a ten zadáte. Jednoduché, no nie? Ak by ste náhodou netušili, kde sa dá takéto prihlasovanie aktivovať, musíte sa prihlásiť do svojho účtu na oficiálnej stránke EA. Je pritom nutné aktivovať dvojfázové overovanie do konca októbra, aby vám bolo následne v novembri sprístupnené mesačné predplatné.

Čo vám však zaistí Origin Access Basic? Prístup k dvom stovkám unikátnych hier, kde nájdete retro záležitosť ako Medal of Honor: Allied Assault, ktoré je i dnes výbornou vojnovou akciou, či science fiction trilógiu Mass Effect. Z novších titulov možno spomenúť oba nové Battlefield tituly, teda One i V, ktoré sú prijímané pomerne rozporuplne, avšak minimálne za skúšku rozhodne stoja. Pre fanúšikov univerza Star Wars zasa možno spomenúť Battlefront II, ktoré v súčasnosti ponúka pomerne krátku hlavnú kampaň, avšak online módy sa stihli rozrásť o kopec hrdinov a módov, čiže najmä z tohto pohľadu si prídete na svoje. Nehovoriac o tom, že na veľkých mapách si mimoriadne užijete pompézne súboje so svetelnými mečmi. Zahraničné portály ešte upozorňujú, že predplatné sa nemusí nutne aktivovať 1. novembra, nakoľko túto lukratívnu ponuku určite využilo množstvo hráčov a tým pádom EA chvíľku potrvá, než Origin Access sprístupnia všetkým, avšak i napriek tomu vás určite čakajú desiatky hodín hrania zaujímavých titulov.

Zdroj:GamesRadar+

Komentuj!