Register

A password will be e-mailed to you.

Len máloktorí hráč spomína na herný klenot Rockstar Games s názvom Red Dead Redemption 2 v zlom. Hra získavala perfektné známky vo svete, naša recenzia nešetrila chválou, pričom všetci očakávali, že sa pôvodne exkluzívny titul neskôr pozrie i na PC. Príchod vlastnej distribučnej platformy spomínaného štúdia tak trochu predznamenával vydanie westernového eposu pre počítačových hráčov, no a neskôr bola inovovaná verzia plnohodnotne odhalená. Pár týždňov pred oficiálnym vydaním sa navyše predvádza v oficiálnej gameplay ukážke. 

Ak náhodou poznáte tvorbu ambicióznych autorov, zrejme poznáte spôsob, akým komponujú svoje trailery. Parádny a poriadne divoký hudobný sprievod, tona akčných scenérii, ikonické monológy, ktoré sa v hre vyskytujú a porcia solídnej brutality. PC verzia druhého Red Dead sa nedočkala ničoho podobného a skôr láka na hĺbavú, premýšľavú a emotívnu cestu hlavného hrdinu, ktorou sa minuloročný western stane najmä vo svojej druhej polovici. V podstate sa jedná o priamy kontrast toho, čo dostali konzoloví hráči, keďže predošlé trailery skutočne pripomínali klasickú tvorbu tohto štúdia.

Vývojári však očividne vedia, že sa im už podarilo preukázať kvality projektu, na ktorom pracovali bezmála šesť rokov a preto nepotrebujú ohurovať hráčske spektrum. Nechali najmä vyniknúť prostredie, prekrásnu vizuálnu stránku a bravúrny voice acting Rogera Clarka, ktorý prepožičal hlas i tvár hlavnej postave Arthura Morgana. Pokiaľ kolosálne westernové dobrodružstvo už netrpezlivo očakávate, zapíšte si dátum 5. novembra 2019 do vášho kalendára, pretože presne vtedy počin vychádza. Upozorňujeme, že prvý mesiac by malo byť Red Dead Redemption 2 exkluzívne pre platformu štúdia Rockstar Games, avšak podľa správ sa titul objaví na Steame po uplynutí novembra, teda v decembri roku 2019.

Komentuj!