Register

A password will be e-mailed to you.

Code Vein, svojské anime spracovanie Dark Souls hier, vyšlo pred nejakou dobou, pričom mnohé recenzie častokrát chválili výborný character creation mód, ktorý ponúka veľké možnosti v úprave hlavného hrdinu. Kreatívni a šikovní hráči ihneď začali napodobňovať známe herné postavy a jednou takou je napríklad populárna 2B z hack and slash titulu NieR: Automata, či Cloud Strife. 

Video YouTube používateľa Axiom popisuje celý proces tvorby 2B, takže ho môžete využiť aj ako návod, ak by sa vám bez pomoci nedarilo vizuálne spracovanie adekvátne skombinovať. Niečo podobné dokazuje, že tvorba charakteru v Code Vein má naozaj veľké možnosti, pričom v prípade zapojenia fantázie môžete hrať za vaše obľúbené charaktery z iných značiek a takýmto spôsobom ich dostať do úplne nového univerza, v ktorom je krv najcennejšou komoditou a monštrá sa preháňajú po zničených uliciach rozpadnutého sveta.

V prípade, že máte o Code Vein záujem, recenzie ho popisujú ako pomerne kvalitnú a zaujímavú adaptáciu populárneho a vlastne dnes už svetoznámeho Dark Souls konceptu, ktorý sa za posledné roky stal samostatným žánrom, s ktorým i pôvodní autori experimentujú, čoho dôkazom je napríklad tohtoročné Sekiro. Na náš verdikt Code Vein navyše nebudete musieť príliš dlho čakať, pretože kompletná recenzia je v príprave a dostať by sa k vám mala v dohľadnej dobe. Nakoniec ešte pridávame video zaznamenávajúce tvorbu Clouda z Final Fantasy VII, ktoré sa mimochodom budúci rok dočká vlastného remaku.

Komentuj!