Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosti Gaijin Entertainment a Darkflow Software s potešením oznamujú spustenie hlavnej aktualizácie Cuisine Royale, brutálnej multiplayerovej strieľačky voľne dostupnú na PC a Xbox One. Weird West: Age of Nagual predstavuje obrovskú novú mapu na objavovanie, novú hrateľnú postavu s unikátnymi vlastnosťami a početnými novými zbraňami, predmetmi a hráčskymi schopnosťami. Hra má tiež drastické aktualizácie herných mechanizmov, ktoré boli určované podľa spätných väzieb hráčov.

Zatiaľ čo zbrane na boj z blízka a strelné zbrane zostávajú hlavným spôsobom rozmiestnenia vašich protivníkov v Cuisine Royale, teraz môžete vylepšiť svoje bojové schopnosti prostredníctvom nadprirodzených síl a mystických rituálov. Gunslinger Annie teraz môže spomaliť čas, ktorý predstavuje prvú správnu implementáciu mechaniky guľky v multiplayeri. V Cuisine Royale vám tento spôsob, ktorý sa dlho považoval za nemožný v online hrách, umožňuje spomaliť čas okolo vás, pretože ostatní hráči pokračujú v hre normálnou rýchlosťou. Takto sa vytvorí iná sada časových radov, ktoré sa vyriešia hneď, ako sa vy a Annie vrátite späť k normálnej rýchlosti – a budete sa musieť presvedčiť, ako presne tento paradox pôsobí. To však nie je jediná nová super vlastnosť, ktorú nájdete v Cuisine Royale: Ďalšia postava, Clyde, je schopná aktivovať v sebe zviera a začať zúrivo bojovať, zatiaľ čo nová postava Ocelot sa môže dočasne pohybovať po mape neviditeľne. Medzi ďalšie kúzla a rituály, ktoré môžu hráči využívať patrí Portal, ktorý vám umožní okamžite cestovať medzi dvoma bodmi, alebo Zombie Apocalypse, ktorá privolá do mapy hordu nesmrteľných príšer.

Nová mapa Mexico je štyrikrát väčšia ako predchádzajúca mapa v Cuisine Royale a je perfektná k brutálnym bojom, ktoré sa tu odohrávajú. Budete bojovať nad rozsiahlymi horskými hrebeňmi, pozdĺž riek, viacpodlažných budov a dokonca aj pyramíd – vďaka čomu je jetpack veľmi vítanou možnosťou na rýchle prekonanie vzdialeností a útok na nepriateľov z neočakávaných miest. Niekoľko prvkov na mape je zničiteľných, vďaka čomu je vyhodenie do povetria dokonalým východiskovým bodom pre prepadnutie netušiacich nepriateľov. Môžete tiež zbierať zlaté aztécke mince na mape a hrať s nimi v náhodne sa vyskytujúcich hracích automatoch, ktoré môžu vydávať zbrane, brnenie alebo iné predmety – vrátane sady ručných granátov, takže buďte opatrní! Aztécke mince môžu byť použité iba v aktuálnom boji a nemôžu sa kúpiť za skutočné peniaze.

Je potrebné využiť mačety pre priblíženie sa k osobe pri boji z blízka, vyvolajte paniku hodením granátu, odstreľte ich z väčšej vzdialenosti, alebo ich napadnite pomocou mágie, existuje totiž neobmedzený počet spôsobov ako si spraviť z Cuisine Royale nezabudnuteľný zážitok. Hráči, ktorí majú vlastnú “Weird West” season’s “Weird West Stories Book” DLC získajú množstvo bonusov, vrátane dekoratívnych predmetov a tiež skorší prístup k postave Ocelot, zvyšok hrácov si môže užívať hru Cuisine Royale zadarmo. Pre viac informácií navstívte oficiálnu stránku hry Cuisine Royale: https://cuisineroyale.com.

Komentuj!