Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony zverejnila októbrovú ponuku PlayStation Plus hier ešte počas State of Play. Na rade je Microsoft, ktorý ponúkne počas októbra majiteľom Xbox Live Gold už tradičné štyri tituly. Poďme si ich predstaviť.

Na Xbox One bude k vyskúšaniu plošinovka Tembo the Badass Elephant, v ktorej sa slon vydá do boja proti mimozemšťanom, ktorí napadli Shell City a jedinú možnosť, ako ich poraziť, predstavuje práve on.

Hororových fanúšikom môže zaujať nasledovať multiplayerová záležitosť Friday the 13th: The Game, kde bude skupina siedmich hráčov utekať pred známym filmovým zabijakom Jasonom Voorheesom, ktorého bude ovládať ďalší náhodne vybraný hráč.

Na Xbox 360 a Xbox One si budete môcť vyskúšať aj akčnú adventúru Bolt, inšpirovanú rovnomenným animovaným filmom z roku 2008. V nej sa logicky ujmete Bolta, superpsa a spoločne s jeho majiteľkou Penny, s ktorou sa vyberiete na cestu za záchranou vášho otca.

No a ak by ste si chceli trochu zabojovať, tak na Xbox 360 a Xbox One môžete siahnuť i po akčnej hack and slash záležitosti Ninja Gaiden 3, kde nebude núdza o množstvo preliatej krvi.

Komentuj!