Register

A password will be e-mailed to you.

Predstavovať niekomu čo, alebo kto je Terminator by bolo veľmi zvláštne. Túto ikonickú filmovú sériu, z ktorej sa dodnes (najmä z druhého dielu) citujú hlášky takmer na každom rohu jednoducho musí poznať každý jeden z vás. Samozrejme, okrem filmov vzniklo množstvo hier, pričom niekoľko z nich bolo dokonca skvelých, no keďže sa už budúci mesiac dočkáme nového filmového pokračovania, vývojári zo štúdia Teyon v spolupráci s vydavateľstvom Reef Entertainment sa rozhodli využiť tejto príležitosti a vrátia legendárnu značku aj na herné obrazovky.

Stane sa tak prostredníctvom titulu Terminator Resistance, ktorý dorazí 15. novembra na PC (Steam), PlayStation 4 a Xbox One. Spolu s oznámením sme dostali trailer, ktorú hru ukazuje v akcii, pričom tá nevyzerá úplne márne, avšak ide o veľmi rýchle prestrihy, z ktorých je obtiažne zistiť niečo viac.

Čo sa vieme je, že hra nás zavedie do Los Angeles roku 2028, a teda do doby vzdialenej 31 rokov od súdneho dňa. Nadväznosť na filmovú sériu tu, samozrejme, je, no pre autorov boli kánonické iba prvé dva filmy. Ostatne, práve Terminator 2 niesol podtitul Súdny deň, respektíve u nás Deň zúčtovania. V hre sa zhostíme úlohy vojaka menon Jacob Rivers, ktorý bude musieť pomôcť odboju v súboji proti Skynetu. Dokonca by malo byť k dispozícii niekoľko rôznych koncov, čo bezpochyby predĺži hernú dobu. Informácii zatiaľ nie je mnoho, no vždy lepšie niečo, ako nič.

Hoci oznamovací trailer, či obrázky priložené nižšie nevyzerajú zle a ikonická theme melódia zafunguje vždy, keď ju človek počuje, no o kvality Terminator Resistance máme oprávnené obavy, pretože vývojári tohto titulu stoja aj za hrou Rambo: The Video Game, ktorá má na agregátore Metacritic skóre pohybujúce sa od 23 bodov zo 100 po 34 bodov zo 100 v závislosti od platformy. A to rozhodne neveští nič dobré. Snáď sa ale tento raz vývojári vybičovali k omnoho lepšiemu výkonu. Uvidíme v novembri.

Zdroj: Oficiálna webstránka, IGN

Komentuj!