Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony sa tento rok rozhodla prinášať svojim fanúšikom a aj celej hernej obci novinky prostredníctvom formátu s názvom State of Play. Už dlhšie sa povrávalo, že ďalšia epizóda je za rohom a ako sa ukazuje, tieto dohady boli pravdivé.

Sony prostredníctvom svojich účtov na sociálnych sieťach oznámila, že tretia epizóda State of Play bude odvysielaná 24. septembra, a teda presne v deň, kedy sa v Los Angeles bude konať novinársky event ohľadom The Last of Us Part II. Je teda veľmi pravdepodobné, že súčasťou State of Play budú aj novinky o tomto očakávanom titule, pričom sa podľa všetkého dočkáme dátumu vydania.

Celá epizóda zaberie 20 minút, takže sa určite dočkáme viacerých zaujímavých informácií a ukážok z hier, ktoré mieria na konzoly PlayStation 4.

Na záver už dodáme iba toľko, že tretiu epizódu State of Play si môžete pozrieť prostredníctvom videoodkazu nižšie. Stream sa začne 24. septembra o 22:00 hodine nášho času a potrvá, ako už sme uviedli vyššie, približne 20 minút. Ak by vás náhodou nevyhovoval stream na YouTube, pozerať bude možné aj cez Twitch, Twitter, či Facebook.

Zdroje: PlayStation Twitter, PlayStation.Blog

Komentuj!