Register

A password will be e-mailed to you.

Ak by sme sa pozreli na nasledovníkov “soulsoviek”, titul Nioh od štúdia Team Ninja bude patriť medzi to najpodarenejšie, čo si možno spomedzi hardcore akčných RPG zahrať. Po úspechu na PlayStation 4 a následne aj na PC sme sa dočkali oznámenia, že nás čaká regulárny druhý diel. Ten má vyjsť v úvode roku 2020, no ešte dôležitejšia je informácia o tom, že si hru bude možno vyskúšať ešte pred samotným vydaním.

Skôr, než prejdeme k samotnému dátumu konania beta testu, pozrime sa na novinky, ktoré sequel Nioh prinesie. V prvom rade je to tvorba postáv. Ak ste hrali pôvodnú hru, isto viete, že bolo možné hrať iba za Williama, írskeho námorníka, z ktorého sa stal samuraj. Tento raz bude na vás, kto bude hlavným hrdinom tohto hardcore dobrodružstva.

Pokračovanie má byť v porovnaní s predchodcom omnoho komplexnejšie, k čomu prispeje najmä prepojenie hlavnej postavy s nepriateľmi Yokai. Zo zneškodneného Yokai protivníka totiž bude možné získať Soul Core, čiže silu týchto nepriateľov. Následne ju budete môcť použiť v boji vo svoj prospech. Je dobré dodať, že tieto sily bude možné rozširovať a upragovať, čo bezpochyby prispeje k zvýšenej variabilite súbojov.

Po novom hra obsiahne aj Dark Realm, a teda temnú alternatívnu Yokai dimenziu, pobyt v ktorej síce bude omnoho náročnejší, no o to cennejšie odmeny tu bude hráč nachádzať.

Ako už môžete vidieť z priloženého tweetu, otvorený beta test Nioh 2 sa uskutoční od 1. do 10. novembra výhradne na platforme PlayStation 4, nakoľko hra zatiaľ mieri iba na konzoly od Sony. Dátum vydania finálneho produktu je naplánovaný, ako už bolo spomenuté, na úvod roku 2020, avšak konkrétny dátum vydania autori pravdepodobne odhalia až po skončení beta testu, aby mali dostatok času na zapracovanie odozvy od fanúšikov do hry.

Zdroj: Twitter PlayStation

Komentuj!