Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno ste mohli získať zdarma výborne hodnotený titul DiRT Rally, no pokiaľ vám táto akcia náhodou unikla, zbytočne nezúfajte. Momentálne totiž máte druhú šancu na to, aby ste si mohli na svojom účte aktivovať túto klasiku od Codemasters.

Štyri roky starý Dirt Rally sa svojho času dočkal výborného a vrúcneho prijatia, kedy počin chválili ako recenzenti, tak aj bežní hráči. Kvality sú skutočne neprekvapivé, pretože projekt vyvíjalo štúdio Codemasters, ktorého autori sú majstrami svojho remesla. Dobové názory sa častokrát zhodovali v tom, že ide o jeden z najlepších pretekárskych titulov všetkých čias a súčasne snáď najlepšiu simuláciu rally, ktorá dokázala bravúrne zachytiť ducha tohto nebezpečného a adrenalínového športu.

Vizuálne sa pritom jedná o obstojne stvárnený počin, ktorý adekvátne odolal zubu času a príjemne sa naň pozerá i v súčasnosti. Spracovanie ovládania vozidiel vďaka unikátnej, vtedy dokonca nevídanej, precíznosti nezostarlo a fanúšikovia ozajstného virtuálneho pretekania sa tým pádom prídu na svoje. V prípade, že už máte skúsenosti s podobnými hrami, viete približne čo očakávať. Množstvo rôznych vozidiel, tratí a niekoľko herných režimov s rôznorodou náplňou a podmienkami pre plnohodnotné víťazstvo.

Podmienky pre získanie takto kvalitných herných projektov nebývajú vždy jednoduché, avšak to rozhodne nie je tento prípad. Stačí vám kliknúť na tento link a budete automaticky presmerovaný na Steam profil DiRT Rally, ktorý si následne iba pridáte na svoj účet. Potom vám už nezostáva nič iné, akurát usadnúť za virtuálny volant a stať sa najlepším jazdcom v hre. Samotná akcia platí do zajtrajšieho dňa, čiže 16. septembra 2019, do devätnástej hodiny večernej.

Komentuj!