Register

A password will be e-mailed to you.

Kanadský herec Keanu Reeves patrí k mimoriadne obľúbeným celebritám a jeho nezištnosť a pokora zaujala ľudí po celom svete. No okrem filmov má tento sympatický chlapík rád aj videohry.

Všetci už dávnejšie vieme, že Keanu Reeves sa objaví v titule Cyberpunk 2077. Samotný herec sa však okrem Cyberpunku zaujíma aj o Death Stranding a s Hideom Kojimom má veľmi dobrý vzťah. Preto vycestoval do japonského Tokia, kde navštívil vývojárov z Kojima Productions. V tejto súvislosti sa inak hodí zmieniť, že svojho času mal možnosť objaviť sa v spomínanom diele. Nakoniec sa tak síce nestalo, ale Hideo Kojima plánuje pokračovať vo vývoji hier a tak možno tohto kanadského herca, uvidíme v niektorom z ďalších titulov od Kojima Productions. Death Stranding vychádza 8. novembra 2019 na PlayStation 4.

Okrem samotnej návštevy nás už v blízkej dobe čaká plné odhalenie Death Stranding v rámci hernej výstavy  2019 Tokyo Game Show. Už 12. septembra  2019 sa dočkáme 50 minútového gameplay videa z Death Stranding. 14. septembra 2019 sa nám hra predvedie v 30 minútovej ukážke a 15. septembra 2019 nás čaká 15 minútová prezentácia a rozhovor.

Komentuj!