Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio PopCap tak trochu prekvapilo priaznivcov takzvaných „Garden Warfare“ hier, keď nielen oznámilo, ale vďaka Electronic Arts aj rovno vydalo svoj najnovší počin pod názvom Plants vs Zombies: Battle for Neighborville. Ide síce o nehotový obsah s prívlastkom Founders Edition, ale aj tak ide v rámci počítačových hier o nezvyčajný počin.

Edícia s názvom Founders Edition bude dostupná po dobu šiestich týždňov a jej cena je stanovená na 29,99 €. Majte však na pamäti, že počas tohto obdobia budete akýmsi betatesterom a vývojári vám budú neustále pridávať nový obsah a nové patche. Keď už bude ale všetko dokončené, Founders Edition nahradí Standard Edition a cena hry sa zvýši na 39,99 €. Takže ide v podstate o to, že teraz môžete hrať nový Plants vs. Zombies okamžite a navyše o 10 € lacnejšie. Ak by ste mali predplatený Origin Access Premier, získavate automaticky Founders edíciu.

V súčasnosti je v hre prístupný iba mód Turf Takeover a PvE segment Town Center, no zvyšné módy budú nasledovať v rýchlom slede. Ak o túto akciu nemáte záujem a chcete počkať na oficiálne dokončenie, tak musíte počkať do 18. októbra 2019, kedy sa Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville objaví na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Komentuj!