Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál Humble Bundle po nejakej dobe opäť zverejnil ďalší balíček titulov, ktoré vonkoncom stoja za pozornosť. Tentokrát prichádza s balíkom, týkajúcim sa najmä RPG hier, takže pokiaľ ste fanúšikmi tohto špecifického a hráčmi väčšinou obľubovaného žánru, tak si tentoraz iste prídete na svoje.

Balík, už tradične obsahuje rôznorodé hry, deliace sa podľa ceny. Tentokrát ide o konkrétne tituly, ako: HIVESWAP: Act 1, Deep Sky Derelicts (ktorý sme recenzovali), Immortal Planet, ktoré získate vyplatením minimálnej sumy 0.90 €. Za cenu 3.92 € sa vám zase odomknú ďalšie hry, menovite: Tyranny (ktorého recenziu takisto nájdete na našom webe), Pillars of Eternity a Cat Quest. Zaplatením najvyššej sumy, konkrétne 13.56 €, si môžete k predchádzajúcim titulom prirátať aj pozoruhodný počin (ktorý však vonkoncom má s RPG žánrom toho pramálo spoločné) Borderlands Game of the Year Enhanced.

Akcia potrvá ešte viac než dva týždne a dovtedy máte veľmi veľa času sa rozhodnúť, či do nej niečo investujete. Pokiaľ sa však rozhodnete pre kúpu, nezabudnite, že rovnako ako v prípade predchádzajúcich balíkov, aj tentoraz máte na výber jednu z niekoľkých charít, do ktorej pôjde istá čiastka, vybraná z vašich peňazí. A konečne, samotný balík si môžete bližšie pozrieť na tomto odkaze.

Komentuj!