Register

A password will be e-mailed to you.

Našim susedom z Česka sa minulý rok podarila skvelé no trochu netypické RPG Kingdome Come: Deliverance. Ak stále neviete, či sa vám hra bude páčiť, máte možnosť si ju vyskúšať na víkend zadarmo.

Deep Silver oznámili v spolupráci s Warhorse Studios skúšobnú dobu Kingdome Come: Deliverance počas tohto víkendu. Do 9. septembra 2019 teda máte možnosť vyskúšať si túto hru zdarma a následne sa rozhodnúť či si ju v tomto období aj kúpite s 50% zľavou.

Aj keď Kingdome Come: Deliverance spadá do kategórie RPG, rozhodne nepatrí medzi tuctové – ani po príbehovej stránke, ani po tej hernej. Nenájdete tu vôbec žiadnych drakov ani kúzla či mágiu. Titul sa striktne drží “reality” a vychádza z pomerne presných historických prvkov. Teda všetko to tu uvidíte sa reálne mohlo odohrať na území Česka v úvode 15. storočia. To isté platí aj pre hernú stránku. Tá kladie taktiež dôraz na realitu a tak očakávajte pomalšie presuny, prácu s mapou, konverzácie s náhodnými okoloidúcimi, ale hlavne taktickejšie boje. Zabudnite na Zaklínača, tu budete mávať mečom o dosť pomalšie a mieriť lukom o dosť nepresnejšie.

Kingdome Come: Deliverance sa síce rozbieha pomalšie, no to zaujímavejší zážitok v konečnom dôsledku ponúka. Nedajte sa tým preto odradiť, nezabudnite si však pripraviť ani poriadne PC. Na maxime totiž rozbehnete hru až na RTX 2080Ti.

Komentuj!