Register

A password will be e-mailed to you.

Od vydania štvrtého dielu série Gears of War uplynuli tri roky a piateho sa dočkáme čo nevidieť, už za niekoľko dní. A tesne pred jeho vydaním, ktoré sprevádzajú i prvé recenzie, sme sa dozvedeli, že Gears 5 doplní zaujímavé meno.

Tým je Dave Bautista, bývalý wrestler, ktorý sa dal na hereckú dráhu a fanúšikovia ho môžu poznať hlavne ako Strážcu galaxie Draxa z Marvel Cinematic Universe. Dave Bautista robil svojho času všetko preto, aby bol vo filmovej verzii Gears of War obsadený do roly Marcusa Fenixa. Hoci za jeho obsadenie vznikla i petícia, v Universal Pictures o neho údajne nemajú záujem. Menšou náplasťou za tento úspech mu však môže byť fakt, že vývojári z The Coalition ho pridajú do titulu Gears 5 ako hrateľnú postavu v multiplayeri.

Vyšli už i prvé recenzie, ktoré sú podľa očakávania veľmi pozitívne. Gears 5 je podľa nich ďalším kvalitným prírastkom do beztak kvalitnej ságy a chváli sa ako singleplayer, tak i kooperácia, respektíve multiplayer. Na záver vám ponúkame k zhliadnutiu ešte launch trailer a pripomíname, že piaty diel tejto populárnej série vychádza už 10. septembra 2019 na platformách PC a Xbox One.

Komentuj!