Register

A password will be e-mailed to you.

Visual Concepts minulý rok implementovalo do NBA 2K série plnohodnotný príbehový režim, ktorý fungoval ako prológ k menšiemu otvorenému svetu, kde ste si vylepšovali vlastného hráča a snažili sa prebiť do hlavnej súpisky tímu. Vývojári v tomto trende očividne hodlajú pokračovať, nakoľko vyšiel trailer, ktorý ukazuje kariéru so staronovou naratívnou líniou.

Naposledy sa v príbehu objavili aj známe herecké hviezdy, keďže v dianí sa ocitol napríklad Michael Rapaport alebo Anthony Mackie. V dvadsiatom ročníku sa zasa objaví stále populárnejší Idris Elba (nedávno ste ho mohli vidieť v akčnej snímke Rýchlo a zbesilo: Hobbs a Shaw) a ženské hviezdy zastúpi pre zmenu Rosario Dawson (známa zo snímok Sin City, či marvelovských seriálov vysielaných na Netflixe). Keďže športové príbehy v hrách určitým spôsobom napodobňujú väčšinou jednotvárne superhrdinské origin filmy, hlavná postava a jej osud vás príliš neprekvapí, keďže pôjde o dobre známu zbierku klišé.

Vžijete sa do kože nádejného a veľmi šikovného hráča, ktorý sa snaží nájsť si svoje miesto v tíme, pričom ukážka naznačuje, že by ste sa dokonca mohli stať kapitánom. Do klasického basketbalového života sú zapojené aj rôzne sociálne problémy, rodinné drámy a vzťahy so športovými hviezdami. Trailer prezrádza, že sa hráč dostane do blízkeho kontaktu s najlepším hráčom súčasnosti, LeBronom Jamesom. Hrateľnosť bude, tak ako aj v prípade dobre hodnoteného predchodcu, pozostávať z klasického hrania, prekonávania rôznych minihier a sledovania filmových scén.

Príbehový trailer bol predstavený len pár týždňov, vlastne už skôr dní, pred oficiálnym vydaním. NBA 2K20 sa pozrie na naše herné zariadenia 6. septembra 2019, pričom na dynamické, vizuálne úchvatne a svižne športové duely sa môžu pripraviť majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One, Nintenda Switch, pričom ochudobnení nebudú ani vlastníci osobných počítačov. Tento rok nemá Visual Concepts spolu s vydavateľov 2K Sports žiadneho ozajstného konkurenta, nakoľko sa podľa zahraničných správ EA rozhodlo odsunúť svoju verziu virtuálneho basketbalu. Nevieme pritom, kedy sa dočkáme ďalšieho NBA Live, keďže oficiálny dátum nie je známy, takže 2K sa, pravdepodobne, opätovne stane herným kráľom tohto športu.

Komentuj!