Register

A password will be e-mailed to you.

Hideo Kojima prijal pozvanie do Nemecka na hernú výstavu Gamescom 2019 a urobil tak obrovskú radosť všetkým zúčastneným. Tam ukázal aj dva nové trailery k svojmu titulu Death Stranding, ktoré sprevádzali aj gameplay zábery. 

Prvý trailer pod názvom Mama predstavuje americkú herečku a tanečníčku Margaret Qualley, ktorá si zahrá matku jedného dieťaťa v samotnej hre. Kým ona žije v reálnom svete, dieťa je uväznené v druhom svete, no súčasne platí, že sa od neho nemôže vzdialiť.

Ďalší trailer predstavuje samotného Gullerma del Tora, mexického režiséra a herca, ktorý sa v hre objaví v roli Dedmana. Ten nám vysvetlí, akú úlohu zohráva dieťa, ktoré hlavná postava Sam neustále nosí pri sebe. Dieťa je akýmsi spojovacím bodom medzi našim svetom a druhým svetom.

A aby toho nebolo málo, Hideo Kojima ukázal aj ďalšie gameplay zábery z Death Stranding, ktoré ukazujú množstvo bizarných situácií. Na druhej strane, tí, ktorí poznajú Hidea Kojimu asi vedia, že u tohto japonského tvorcu nejde o nič nové. Death Stranding vychádza 8. novembra 2019 na PlayStation 4.

Komentuj!