Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme tu mali informáciu, že pôvodný koncept pre Bully 2 už bol zrušený a k plánovanému pokračovaniu nikdy nedošlo. Podľa najnovších únikov však pokračovanie ikonickej akčnej adventúry sa vo vývoji predsa len nachádza. Správu opäť rozšíril do sveta YouTube používateľ SWEGTA.

Ten prostredníctvom nového videa tvrdí, že mu neznámy insider poskytol správu, ktorá hovorí o príchode nového Bully. Údajne sa má jednať o ďalší titul po Red Dead Redemption 2 vyvíjaný spoločnosťou Rockstar Games. Vyjsť má niekedy na jeseň budúceho roku, pričom takéto rozhodnutie padlo najmä z finančného kalkulovania spomínanej spoločnosti. Zruční a na videohernej scéne ostrieľaní autori totiž chcú, aby pripravovaná novinka vyšla na súčasnej generácii konzol a za rok sa presunula na nadchádzajúci Xbox a PlayStation. Treba dodať, že to korešponduje so správami, ktoré hlásia príchod nových konzol niekedy ku koncu roka 2020, prípadne začiatkom 2021. Súčasne môžeme potvrdiť, že štúdio takúto stratégiu zvolilo i s piatym Grand Theft Auto, ktoré najprv vyšlo na stávajúcich herných konzolách a následne i na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Insider zdôrazňuje, že tak znie terajší plán a môžu nastať nejaké zmeny, avšak množstvo fanúšikov je ochotných veriť takejto správe. Predsa len, Rockstar naznačuje pokračovanie pomerne dlhú dobu a stále aktívnejšie naň upozorňuje. Mali sme tu očividné referencie vo výbornej westernovej akcii, nový update pre Grand Theft Auto Online, ktorý prináša i kasíno opätovne naznačuje, že máme očakávať Bully 2. Môžete si totiž zakúpiť obraz, ktorého meno znie Canis Canem Edit, kde musíme zdôrazniť, že sa jedná o názov titulu Bully pre PAL regióny. Maľba pritom zobrazuje logo Bullworth akadémie, ktorú snáď netreba bližšie predstavovať.

Zaujímavé je aj to, že známy portál Polygon vydal článok, ktorý rozoberal konkrétny obraz, pričom URL stránka novinky znela – bully-sequel-announced-fall-2020-news-embargoed-do-not-publish. Pochopiteľne sa snažil svoju chybu autor článku zakryť a tvrdil, že sa jednalo z jeho strany o vtip. Je ale naozaj otázne, prečo by daný redaktor niečo podobné robil, keď prvý apríl je za nami a podobné žarty sú predsa len trochu neprofesionálne. Navyše, názov článku sedí s únikom informácií od insidera. Čo si teda o všetkých náznakoch myslíte vy? Naozaj onedlho dôjde na oznámenie pokračovania dobrodružstiev mladého Jimmyho Hopkinsa?

Komentuj!