Register

A password will be e-mailed to you.

Call of Duty: Modern Warfare dostal ďalšiu nálož gameplay záberov, ktoré doplnil aj nový trailer. Hra v nich plne predstavuje svoje online možnosti a ukazuje nám spoločné snaženie štúdií Infinity Ward, Raven Software a Beenox.

Call of Duty: Modern Warfare ma priniesť viacero zmien, pričom oproti minulému dielu má zásadnú rolu zohrávať aj príbehový mód. Ten však stále nebol poriadne predstavený, kým záberov z multiplayeru je množstvo. A ako môžeme vidieť, ten by nemal priniesť výrazné obmeny, aj keď je nutné spomenúť, že autori tentokrát kladú o niečo väčší dôraz na realizmus a autenticitu. Novinkou má byť aj detailné upravovanie zbraní.

Ak by sa vám málilo staranie sa o vašu postavu, tak nemusíte zúfať. V rámci hry sa totiž môžete starať aj o vášho virtuálneho Tamagothicho, ktorý sa bude nachádzať vo vašich hodinkách a ten by mal reagovať na vaše hranie. Starať sa o neho budete tak, že budete zabíjať vašich protivníkov, pričom od momentu, kedy sa vyliahne, tak si bude pýtať viac a viac zabití. Ak ich bude málo, bude naopak nahnevaný.

Komentuj!