Register

A password will be e-mailed to you.

Sami viete, že vás vždy upozorníme, keď internetový portál Humble Bundle zverejní nejaký zaujímavejší balík pozoruhodných titulov. Práve z tohto dôvodu vám chceme ukázať aktuálny Humble Bundle balík, prinášajúci hry, ktoré vyvinulo známe české štúdio Bohemia Interactive.

Balík, samozrejme ako vždy obsahuje rôznorodé hry, ktoré sa delia podľa ceny. Obsahuje tituly ako Arma X: Anniversary Edition, Fairy Tale About Father Frost, Ivan and Nastya (Pohádka o Mrazíkovi, Ivanovi a Nastěnce), Take On Mars, Carrier Command: Gaea Mission a Take On Helicopters, ktoré získate zaplatením minimálnej požadovanej sumy 0.87 €. Hry ako ArmA III, UFO: Afterlight a Original War, ktoré dopĺňa i  Locked contentYlands Exploration Pack dostanete za cenu 11,32 €, zatiaľ čo vyplatením sumy 17.50 € si môžete k už spomenutým hrám prirátať i ArmA III Apex, ArmA III: Jets, ArmA III: Tac-Ops Mission Pack a ArmA III,: Marksmen. Za najvyššiu sumu, čiže 26 € sa vám sprístupní navyše aj titul DayZ, spolu s rozšírením ArmA III: Contact.

Akcia potrvá ešte približne dva týždne a dovtedy máte veľmi veľa času sa rozhodnúť, či do nej niečo investujete. Pokiaľ sa rozhodnete do toho ísť, nezabudnite, že rovnako ako v predchádzajúcich balíkoch, aj tento raz máte na výber jednu z niekoľkých charít, do ktorej pôjde istá čiastka, vybraná z vašich peňazí. Samotný balík si môžete bližšie pozrieť na tomto odkaze.

Komentuj!