Register

A password will be e-mailed to you.

Pomerne neočakávane nám bolo na prahu leta oznámené, že Ghostbusters: The Video Game sa dočká remasterovanej verzie. To síce takmer nikto neočakával, avšak skalných fanúšikov filmu i spomínanej hry to určite potešilo. Snáď ešte lepšou správou bolo, že vylepšený počin sa mal objaviť na našich obrazovkách počas tohto roka. Táto informácia je už oficiálne potvrdená, pretože bol zverejnený fixný dátum vydania.

Možno to niektorých fanúšikov sklame, avšak zverejnenie dátumu nebolo sprevádzané žadnym veľkolepým trailerom. Prostredníctvom YouTube kanálu IGN bola vydaná iba krátka ukážka boss súboja s legendárnym Marshmallow Manom, ktorý sa objavil v prvej snímke o krotiteľoch nebezpečných duchov. V podstate ide o statickú sekvenciu, v ktorej jeden z hlavných krotiteľov páli po obrovskom gumenom mužovi a snaží sa ho zhodiť z mrakodrapovej budovy. Preto v prípade, že chcete poznať podrobný rozbor toho, čo môžete od Ghostbusters: The Video Game Remastered očakávať, stačí ak kliknete na tento odkaz, ktorý vás presmeruje na podrobnejšiu novinku.

Vás ale, pochopiteľne, zaujíma najmä presný dátum vydania a ten je stanovený na 4. októbra 2019. Tešiť sa na hru môžu majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One a Nintenda Switch. O tento titul nebudú ochudobnení ani používatelia osobných počítačov, avšak remasterovaný Ghostbusters bude momentálne distribuovaný výhradne prostredníctvom Epic Games Store, čiže na Steam verziu môžete minimálne tento rok zabudnúť.

Komentuj!