Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je žiadnou novinkou, že Uplay častokrát ponúka tituly, ktoré primárne spadajú pod štúdio Ubisoft, keďže to je zakladateľom tejto distribučnej platformy. Približne pred pol rokom ste mohli získať výbornú stealth akciu Splinter Cell: Conviction, avšak hra bola dostupná výhradne pre ázijský trh. Novo ponúkaný Assassins Creed: Brotherhood disponuje podobným háčikom. 

Dnes snáď už nejestvuje hráč, ktorý by nehral minimálne jeden diel z obrovského univerza o mýtickom ráde zabijakov. Ubisoft nám umožnil prežiť rôzne historické etapy ľudských dejín. Zúčastnili sme sa vojny za nezávislosť, prezreli sme si mohutné pyramídy, hájili sme časť Sparty, bojovali sme za čias parížskej revolúcie, plavili sme sa na rozbúrených moriach, dokonca sme navštívili renesančné Taliansko. A práve tam hráčov prenesie i spomínaný Brotherhood, ktorý priamo nadväzuje na druhý diel značky a zároveň je predchodcom počinu Revelations.

Prestížny Assassin’s Creed bol vždy výbornou kombináciou stealth pasáží a akčných súbojových misií. V neposlednej rade sa autori mohli popýšiť výborným akrobatickým nasnímaním, ktoré z každého dynamického úniku z oblasti, z každého šplhu na vysokú vežu a z každého ďalekého skoku urobilo obrovský a dovtedy nevídaný zážitok. Čakajú vás masívne bojové sekvencie v krásnych historických kulisách, ktoré plne využívajú všetky dostupné herné mechanizmy. Brotherhood znova sleduje príbeh hrdinu Ezia Auditore da Firenze, ktorý je dodnes mnohými považovaný za najlepší a najzaujímavejší charakter tejto ságy.

Tentokrát je titul dostupný zdarma iba pre Čínu. Samozrejme, to nie je problém, ktorý by sa nedal vyriešiť. Stačí si zaobstarať program, ktorý vám zmení VPN adresu na čínsku a následne si počin aktivovať. Množstvo podobných programov je dostupných úplne zadarmo, takže by po krátkom hľadaní nemal byť problém nájsť ten správny. Následne využijete tento link, prostredníctvom ktorého sa dá Assassin’s Creed: Brotherhood získať a už navždy zostane vo vašej virtuálnej hernej knižnici. Podľa dostupných informácii by ponuka mala platiť iba do 11. augusta, takže príliš dlho rozhodne neotáľajte.

Komentuj!