Register

A password will be e-mailed to you.

Polovica letných prázdnin je už za nami. V nej ste si mohli zahrať v rámci členstva Xbox Live Gold už klasicky štyri tituly, no počas augusta 2019 nám Microsoft servíruje ďalšie štyri. Čo to bude tentokrát?

Na Xbox One si zahráte obľúbenú strieľačku Gears of War 4, v ktorej sa ocitnete v udalostiach 25 rokov po Gears of War 3. Opäť tak nebude chýbať núdza o množstvo akcie a preliatej krvi. Ak ste však zameraný viac na autá, tak si určite vyskúšajte pretekársky titul Forza Motorsport 6, kde si môžete vyskúšať jazdu na tých najlepších autách.

Na svoje si prídu aj fanúšikovia RPG žánru, keďže na Xbox 360 a Xbox One nebude chýbať hack & slash RPG Torchlight. V ňom si budete môcť vybrať jedno z trojice rôznych povolaní (alchymista, lukostrelec, bojovník) a vyberiete sa do podzemia, kde budete bojovať proti nepriateľom a získavať zlato a iné odmeny. Posledným titulom na Xbox 360 a Xbox One je akčná adventúra Castlevania Lords of Shadow, kde sa chopíte roly rytiera Gabriela Belmonta, bojujúceho proti zlu.

Komentuj!