Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte začiatkom tohto roka sme vás upozornili na balíček Humble Bundle s podtitulom Paradox Bundle 2019. Ten, pochopiteľne, obsahoval tituly od tohto vývojárskeho štúdia, ktoré primárne vyvíja komplexné a náročné stratégie. Súčasný Bundle balík obsahuje znova hry od tohto štúdia, avšak tentokrát ide výhradne o sériu Crusader Kings s množstvom jej prídavkov.

Balík už tradične obsahuje hry, ktoré sa delia podľa ceny. Pokiaľ zaplatíte sumu nad 0.90 € získate pôvodný Crusader Kings II spolu s prídavkami: The Old Gods, The Republic, Sunset Invasion, Legacy of Rome a Sword of Islam. Keď sa rozhodnete zaplatiť vyššiu sumu, konkrétne 10.09 € dostanete DLCčka Horse Lords, Way of Life, Charlemagne, Rajas of India a Sons of Abraham. Pokiaľ sa rozhodnete obetovať najvyššiu sumu, teda 13.45 € získate posledný DLC balík (spolu s predchádzajúcimi) obsahujúci prídavky ako: Holy Fury, The Reaper’s Due, Jade Dragon, Monks and Mystics a Conclave.

Všetky hry v rámci tejto ponuky sa dajú aktivovať na Steame. Spomínaný balík bude dostupný maximálne po dobu 13 dní a aktivovať si ho môžete na tomto odkaze. Treba opäť spomenúť, že časť vašich peňazí pôjde na charitu, ktorú si môžete sami vybrať z dopredu daného zoznamu šiestich charitatívnych organizácií.

Komentuj!