Register

A password will be e-mailed to you.

Filmový Blair Witch Project patrí k legendám hororového žánru a od začiatku bolo iba otázkou času, kedy sa ho niekto pokúsi sa previesť do hernej podoby. Niekoľkých videohier sme sa už v minulosti dočkali, no po dlhšej dobe sa na nás rúti ďalší zaujímavý Blair Witch titul. Ako vyzerá v behu, to prezrádza najnovšie video.

Tohtoročná E3 priniesla zaujímavé oznámenia na hernom poli. Jedným z nich je aj horor Blair Witch, horor ktorý iste zvýši tep nejednému hráčovi. Samotný gameplay vyzerá dobre čo do technickej kvality, tak hlavne do hernej. Vyzerá to, že pôjde o pomalú exploratívnu záležitosť zasadenú do lesov. To sa vlastne aj zhoduje s filmovou predlohou.

Zverejnené video každopádne ukazuje, že lesmi zrejme nebudete prechádzať úplne sami. Spoločnosť vám bude robiť minimálne pes menom Bullet, ktorý vám bude pomáhať pri postupe hrou. Bude vám ukazovať napríklad skryté predmety, monštrá alebo sa zapojí pri riešení hádaniek. Vaším prvoradým cieľom bude vyhľadať strateného chlapca. Čo sa týka bojov, tam sa vývojári zrejme inšpirovali u Alana Wakea. Nepriateľov totiž spáli svetlo, ktoré na ne namierite fakľou. Hranie ozvláštni aj klasická ručná kamera a tiež vysielačka, ktorou sa spojíte s ostatnými hľadajúcimi. Blair Witch vyjde 30. augusta 2019 na platformách PC a Xbox One.

Komentuj!