Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ radi vyhľadávate zaujímavé akcie, máme pre  vás jeden tip. Už dnes totiž môžete získať čiernobielu logickú plošinovku Limbo úplne zadarmo, no ako to býva zvykom, táto ponuka bude platiť iba po určitú dobu.

Plošinovka Limbo od dánskeho štúdia Playdead vyšla v roku 2011 a razom si získala priazeň kritikov a hráčov. Že nešlo o žiadnu náhodu potvrdil aj neskorší titul tohto tímu, INSIDE, ktorý výborne obstál aj v našej recenzii. My sa však vráťme naspäť k Limbu. V ňom sa vžívate do roly bezmenného chlapca, ktorý sa prebúdza v temnom lese. Tu niekde začína vaša cesta, pričom svet v ktorom sa ocitáte, je plný nástrah a protivníkov usilujúcich o váš život. Podarí sa vám prežiť a zistiť, čo sa vlastne deje?

Pokiaľ si hru chcete vyskúšať, jediné čo musíte spraviť je zamierať do obchodu Epic Games Store. Práve tam je Limbo k dispozícii zdarma, a to až do 25. júla 2018, kedy ho zase nahradí ďalší titul. To znamená, že ešte máte dostatok času a pokiaľ to stihnete v uvedenom termíne, hra ostane navždy vo vašej virtuálnej knižnici. No a ak náhodou patríte k tým, ktorí ešte nemali možnosť vyskúšať si túto vydarenú záležitosť, momentálne na to máte ideálnu príležitosť.

Komentuj!