Register

A password will be e-mailed to you.

Modovanie patrí medzi obľúbené vedľajšie aktivity mnohých hráčov. Niekedy sú fanúšikovia tak kreatívni a šikovní, že vytvoria celé levely, neoficiálne expanzia a pre svoje obľúbené počiny i príbehové doplnky. Už roky sa obrovskej fanúšikovskej podpore teší druhý DOOM s módmi ako Brutal Doom, prípadne Hunter’s Moon. Často upravovaným titulom je i posledný diel špionážnej ságy Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, kde si hráči častokrát pridávajú dizajny postáv, respektíve ich menia. A presne takýmto spôsobom do stealth akcie zavítal i internetom milovaný Keanu Reeves. 

Povedzme si úprimne, do akého iného diela sa Keanu Reeves s výzorom Johna Wicka alebo jeho postavy zo Cyberpunk 2077 hodí lepšie, než do Metal Gear Solid V. Je to totiž akčná stealth hra s obrovskými možnosťami v oblasti taktického zakrádania sa, tichého odstraňovania cieľov, no i krutých a efektných bojoch, kedy svojich protivníkov môžete častokrát zabíjať veľmi svižnými spôsobmi. Je to spôsobené i výbornými animáciami pohybov, avšak nezabúda sa na realistické stvárňovanie funkčnosti zbraní a podobných vecí. Strieľanie je v tomto ohľade snáď rovnako svižné, plynulé a perfektne zohrané, ako v snímkach s týmto nekorunovaným akčným hrdinom modernej generácie.

Stačí sa pozrieť na nižšie priložené YouTube video a takmer ihneď spozorujete dynamickosť celej hry, pokiaľ ste je už teda náhodou v minulosti nehrali, keďže sa posledný diel dlhoročnej série od Hidea Kojimu dostal i na PC a otvoril tým pádom dvere poriadne veľkému množstvu hráčov. Ukážka pôsobí tak dobre, že si mnohí z vás budú chcieť atraktívny mód rovno vyskúšať. V takom prípade stačí ak kliknete na tento odkaz, no a následne ste okamžite presmerovaný na stránku, z ktorej si môžete John Wick, prípadne Johnny Silverhand mód stiahnuť.

Komentuj!