Register

A password will be e-mailed to you.

Hry úplne zdarma potešia snáď každého hráča, ktorý hľadá nejaký atraktívny titul k vyskúšaniu. Momentálne je k dispozícii zaujímavý počin Age of Wonders III a my vám prezradíme, kde a ako ho získať. 

Age of Wonders III je veľmi dobre hodnotená RPG stratégia, zasadená vo fantasy svete. Zvolíte si svojho hrdinu, kde určite môžeme spomenúť, že na výber máte z klasických archetypálnych rás ako elf, ľudský bojovník, mág a podobne. No a pomaly začítate budovať svoje impérium, vládnete armádam a preskúmavate bohatý svet, v ktorom číha nebezpečenstvo v podobe drakov, trollov, avšak aj celých armád, pričom nepriateľské jednotky vám budú stáť v ceste za každú cenu a preto ich musíte svojou mocou zmiesť zo zemského povrchu. Po bojoch sa následne dostavuje i adekvátna odmena, slúžiaca na vylepšovanie alebo na ďalšie expandovanie.

Bojovanie však prebieha trochu odlišným spôsobom, ktorý skôr pripomína ťahové JRPG, než real-time strategický titul. Tento žáner Age of Wonders pripomína i svojou škálou monštier a rás, ktoré ponúka. Tiahnete s jednotkami, kryjete sa, udávate príkazy, kombinujete útoky spredu, zo zálohy, zboku a spolupracujete s vhodne zvoleným typom jednotiek, aby vaša výhra neznamenala desiatky, až stovky padlých spolubojovníkov. V dobových recenziách sa tomuto titulu pomerne darilo, nakoľko dosiahol metascore 80%. Neskôr bol doplnený i sériou kvalitných rozšírení, tie však nie sú k dispozícii zdarma. Základnú hru však môžete získať bezplatne prostredníctvom Steamu, no máte čas iba do 15. júla 2019, konkrétne do osemnástej hodiny večernej.

Komentuj!