Register

A password will be e-mailed to you.

Prostredníctvom nedávneho EA Play sme sa o Star Wars Jedi: Fallen Order dozvedeli naozaj mnoho, avšak priamo na akcii bol prezentovaný i rozšírený gameplay, ktorý obsahoval i zábery skryté oku internetových divákov. Tie však už boli zverejnené a opäť nám umožňujú urobiť si presnejší obrázok o nadchádzajúcom počine z univerza Hviezdnych vojen. 

Ten sčasti potvrdzuje niektoré informácie, ktoré sme vám poskytli pri našom pôvodnom rozbore ukážky. Súboje tentokrát pôsobia ešte o niečo svižnejšie a je teda jasné, že s jednoduchšími protivníkmi sa budete vedieť vysporiadať do niekoľkých sekúnd, avšak občas bude vo váš neprospech hrať stiesnenosť interiérov, s ktorou by snáď mohol Respawn Entertainment šikovne pracovať. Novo pridanou súčasťou je plávanie na hladine rieky i šplh po AT-AT, ktorý pripomína ľubovoľnú skákaciu sekvenciu zo série Uncharted, čo je celkom pochopiteľné, keďže mnohí žurnalisti i hráči hovoria o tomto projekte ako Star Wars titule v štýle spomínanej série. Nakoniec sa v tomto dobyvačnom obrovi i preveziete, v skriptovanej sekvencii zostrelíte niekoľko nepriateľov a stretnete sa so známym Saw Gerrerom.

Po tomto približne desaťminútovom úvode nám tvorcovia naznačili, že okrem Kashyyyku na nás čakajú minimálne tri ďalšie planéty, i keď ich názvy zostávajú stále utajené. Následne už sledujeme dobre známe momenty z hry, ktoré sú však prechádzané odlišným spôsobom, čiže daný hráč využíva diferentné typy útokov a pristupuje k bojovej stránke trochu inak. Treba však dodať, že ukážka je zasadená približne tri hodiny po začiatku deja a paleta možností v oblasti útočenia nie je až tak bohatá, avšak to sa, pochopiteľne, môže zmeniť postupom v samotnom príbehu. Je len vo hviezdach ako tento počin nakoniec dopadne, no vyzerá naozaj atraktívne a hlavne disponuje výborným ozvučením, ktoré plne využíva zvuky z filmového sveta. V tomto ohľade sa nie je čoho báť, keďže zvuky a hudba pôsobia bravúrnym dojmom a minimálne pôjde o výborný audio zážitok. Ako nakoniec Star Wars Jedi: Fallen Order dopadne, sa dozvieme už 15. novembra 2019, kedy hra vychádza a to na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!