Register

A password will be e-mailed to you.

Hunt: Showdown svojím šikovným a nekonvenčným konceptom zaujal množstvo hráčov. Westernová tematika spojená s lovením monštier a neustálym nebezpečenstvom zo strany ďalších hráčov dokázala poriadne rozbúšiť srdce, pričom táto obľúbená first person akcia s prímesou survival prvkov sa čoskoro dočká plnohodnotného vydania. 

Hunt odštartoval po prvýkrát prostredníctvom Early Access minulý rok vo februári. Tvorcovia zo štúdia Crytek sa chvália, že odvtedy vydali viac ako dve desiatky updatov, ktoré vylepšovali hru a pridávali nový zaujímavý obsah. Vytvorená bola nová mapa, groteskný a značne odpudivý boss, inovovala sa umelá inteligencia bojovníkov, ktorí boli ovládaní počítačom, pričom nechýbali ani nové zbrane. Ich pridaný počet sa údajne zastavil na hodnote dvanásť. Crytek bral v úvahu všetok feedback, ktorý im bol poskytovaný zo strany hráčov a vďaka tomu Hunt: Showdown zlepšoval svoje kvality každým ďalším mesiacom.

V súčasnosti tak od hry dostanete atmosférický zážitok, v ktorom sa musíte poctivo skrývať pred nepriateľmi a v pravú chvíľu im vpáliť tuhé olovo priamo tela, tváre alebo i do chrbta. Hunt príliš nemotivuje čestnosť v bojoch, takže útoky zo zálohy, z boku alebo z úkrytu sú žiadané, niekedy vám dokonca zaistia víťazstvo. I tak však nadchádzajúci patch 1.0 prinesie ďalšie žiadané novinky. Niektoré majú v pláne samotní tvorcovia, o iné prosili nadšení hráči, pričom kompletnú roadmapu nájdete po kliknutí na tento odkaz. Prostredníctvom nej sa hravo dozviete, čo čaká Hunt: Showdown pred oficiálnym vydaním a súčasne aj po úspešnom dokončení hry, pričom sa zdá, že práce na nej budú pokračovať i naďalej.

No a kedy sa tohto špecifického hororového westernu dočkáme? Vyjsť by mal už ku koncu budúceho mesiaca, presnejšie 27. augusta 2019. Vtedy sa naň môžu pripraviť majitelia konzol Xbox One a osobných počítačov. Používatelia súčasnej generácie konzol PlayStation si budú musieť ešte nejaký ten mesiac, prípadne dva počkať, nakoľko Hunt: Showdown by mal na tejto konkrétnej platforme vyjsť až niekedy na jeseň stávajúceho roku.

Komentuj!