Register

A password will be e-mailed to you.

Nemecké štúdio Deck13 Interactive nás pred dvoma rokmi príjemne prekvapilo sci-fi “soulsovkou” The Surge. Hra síce nebola dokonalá, avšak bola zábavná a kvalitná a mňa spätne celkom mrzí, že som jej v recenzii nedal o niečo vyššie hodnotenie. Keďže hra uspela a našla si dostatok fanúšikov, už onedlho sa dočkáme pokračovania, ktoré sa pripomína novým gameplay videom.

Nové video, v ktorom hru The Surge 2 predvádzajú priamo vývojári, nám ukazuje, že v hre možno očakávať väčšie a lepšie zbrane, úrovne, nepriateľov, a tak ďalej. Skrátka typický sequel – všetko by malo byť väčšie a lepšie. Ak to však v prípade tohto počinu vyjde, mali by sme sa 24. septembra dočkať naozaj zábavného “souls-like” titulu, ktorý bude patriť k tomu najlepšiemu, čo daný žáner ponúka.

V hre nebude chýbať ani asynchrónny multiplayer, drony, vráti sa späť nekompromisný a svojim spôsobom unikátny súbojový systém zameraný na odsekávanie jednotlivých častí nepriateľov. Samotné prostredia by mali byť omnoho variabilnejšie, než tomu bolo naposledy, čo bude vítaná zmena. Bude toho skrátka dosť a ak sa nič nepokazí, fanúšikovia určite budú mať dôvod na radosť. Prejdime však už k samotnému videu, ktoré je komentované Adamom Hetenyi, šéfom herného dizajnu v štúdiu Deck13 Interactive.

Na záver už len dodávame, že The Surge 2 vychádza 24. septembra pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: DSOG

Komentuj!