Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Beyond: Two Souls bol až donedávna exkluzivita pre konzoly PlayStation 3 a PlayStation 4. Nakoľko však bola spoločnosť Quantic Dream sčasti odkúpená čínskou spoločnosťou NetEase, bolo iba otázkou času, kedy sa hry od tohto štúdia začnú objavovať i na ostatných platformách.

Je pravdou, že práva na tituly a značky, ktoré Quantic Dream vyvinulo na konzoly PlayStation, to jest Beyond: Two Souls a Detroit: Become Human, stále vlastní spoločnosť Sony Interactive Entertainment Europe (Heavy Rain je výnimka – práva na značku patria Quantic Dream), takže do určitej miery musela aj Sony povoliť, aby sa hry na PC objavili. Vzhľadom k tomu, že tieto hry predsa len neboli až tak úspešne v predajoch, ako iné exkluzivity, je tento krok logickým riešením ako získať späť ďalšie peniaze, ktoré boli vložené do vývoja týchto hier.

Čo sa týka samotného titulu Beyond: Two Souls, ten pôvodne vyšiel v roku 2013 pre PlayStation 3. V hlavných úlohách tohto interaktívneho dramatického titulu sa predstavili známe hollywoodske tváre, ako Ellen Page, oceňovaný herec Willem Dafoe a ďalší. Práve tento titul je medzi priaznivcami hier od štúdia Quantic Dream prijímaný najviac rozporuplne, no i napriek tomu ide o kvalitný počin, ktorému sa oplatí dať šancu, obzvlášť ak ste ho doposiaľ nehrali.

Či ide o hru pre vás môžete zistiť vďaka demoverzii, ktorá už je dostupná prostredníctvom Epic Games Store, kam hry od Quantic Dream mieria exkluzívne, takže ich, aspoň zatiaľ, v žiadnom inom PC obchode nehľadajte. Samotná hra následne dorazí do predaja 22. júla tohto roku.

Zdroj: DSOG

Komentuj!